Asiakkaideni menestystarinoita

Olen auttanut useita kymmeniä eri alojen ammattilaisia eteenpäin urallaan. Jokainen matka on minulle erityinen ja teen aina kaikkeni, jotta coachattavani tunnistavat huippuvahvuutensa, ja löytävät unelmiensa uran. Näin coachattavani kuvailevat yhteistyötä kanssani:


Hanna Inkinen.jpeg
Yksi vajaan parin tunnin istunto Suvin kanssa räjäytti tajuntani. Melkein koko suhtautumiseni elämään ja vähintäänkin työelämään muuttui. Tajusin, että mä olen hyvä.
— Hanna Inkinen

Suvin kanssa on turvallista käydä arkojakin asioita läpi. Hän valoi muhun uskoa ja antoi hitsin hyödyllisiä työkaluja ja uusia tapoja ajatella. Mulla on just nyt parempi olo kuin ehkä koskaan! Voin lämpimästi suositella Suvia.
— Kristiina Niskanen
Kristiina Niskanen.jpeg

Erityiskiitoksen mun voimaannuttamisesta ansaitsee Suvi Wulff, joka on ollut iso vaikuttaja viime vuoden aikana urapohdintojeni kanssa. Suvin seurassa oli turvallista työstää itselle vähän kipeitäkin työpolkuun, vahvuuksiin ja osaamiseen liittyviä solmukohtia.
— Elina Koskipahta
Suvi on erittäin elämänmyönteinen ja avoin ihminen, helpostilähestyttävä ja luottamusta herättävä uracoach.
— Anna Aatinen
Suvin coachauksessa on ilo olla, hän on ammattimainen ja aina iloinen. Hänellä on paljon annettavaa.
— Nina Varjoniemi
Suvi auttoi tunnistamaan omia vahvuuksia ja millaiseen työhön ne sopivat, jotta rooli on mielekäs yhdistelmä kokemusta ja uuden oppimista.
— Uracoachattava

Haluaisitko kehittää itseäsi ja miettiä urasi suuntaa?