Uskallatko sanoa unelmasi ääneen? + Ladattava vinkkilista rohkealle unelmoijalle

Uskallatko sanoa unelmasi aaneen - Suvi Wulff Blog.jpg

Bongasin viime viikon puolessa välissä Linkedinissä superinnostavan päivityksen, jossa eräs henkilö kertoi, mistä hän unelmoi juuri tällä hetkellä kaikista eniten. Tuo päivitys johti tämän kevään toisen merkittävimmän askeleen ottamiseen kohti omien unelmieni tavoittelemista tämän blogin perustamisen lisäksi. Lue alta, miten uskalsin päivityksen innoittamana sanoa myös oman unelmani ääneen ja minkälaisen vastaanoton se sai.

Siinä vaiheessa kun yllä mainitsemani päivitys nousi omaan feediini, sen alle oli kertynyt jo huima määrä kommentteja, joista melkein kaikki oli ihanan kannustavia, uskomattoman positiivisia ja voimaannuttavia. Alkuperäisen päivityksen tehnyt henkilö kirjoittikin moneen kommenttiin, että menee ihan kylmät väreet, kun asiat tuntuvat loksahtavan kohdalleen. Olin itse pyöritellyt unelmia käsittelevää blogikirjoituksen aihetta edellisestä viikosta lähtien saamatta kuitenkaan oikein mitään paperille. Siksi minulla meni puolestaan kylmät väreet, kun ymmärsin, että juuri siinä hetkessä juuri minun piti nähdä tuo päivitys, koska tarvitsin itse rohkeutta sanoa oma unelmani ääneen.

Viime keskiviikkona sen sitten tein. Kerroin Linkedinissä, Instagramissa ja blogini Facebook-sivuilla kaikille, että suurin unelmani on kouluttautua uracoachiksi ja perustaa Suomen houkuttelevin verkkopohjaista uracoachausta tarjoava yritys.

Olin puhunut unelmastani kauttarantain täällä blogin puolella jo muutamaankin otteeseen, mutta en ollut uskaltanut sanoa sitä vielä suoraan kenellekään. Pelkäsin ihmisten reaktioita: mitä töissä sanotaan, mitä Annu sanoo, mitä perheeni sanoo.

Tuon päivityksen ja muutaman sitä edeltäneen keskustelun innoittamana tajusin kuitenkin, että en huijaa kuin itseäni sillä, että en uskalla myöntää avoimesti asiaa, joka tekee minut tällä hetkellä kaikkein onnellisemmaksi. Siksi keräsin kaiken rohkeuteni ja julkaisin unelmani.

Oivalsin, että huijaan vain itseäni sillä, että en uskalla myöntää unelmaani avoimesti muille

Ja minkälaisen vastaanoton se saikaan! Ihan mielettömän paljon kannustuksia ja yli 20 yhteydenottoa! Kerroin päivityksessäni etsiväni itselleni uracoachattavia, jotta unelmani olisi askeleen lähempänä toteutumista. Ilman kokemusta coachaamisesta unelmani lipuu nimittäin käsistäni. Oli häkellyttävää huomata, kuinka sekä tutut että ihan tuntemattomat ihmiset olivat valmiita auttamaan minua ja halusivat tulla coachattavakseni. Kiitos ihan jokaiselle heistä!

En olisi ikinä uskonut, että avoimuudella ja yhteisöllisyydellä on näin iso voima! Sitä kuvittelee, etteivät omat jutut ja unelmani kiinnosta ketään. Viime viikko osoitti kuitenkin, että asia on ihan päinvastoin! Ihmisillä on selvästikin aivan luontainen halu auttaa, kun puhutaan unelmista.

Oma kalenterini on nyt buukattu pitkälle heinäkuuhun täyteen, mutta lupaan, että näiden 20 rohkean coachattavan kanssa kokoamme sellaisen uracoachauspaketin, joka on monistettavissa viimeistään vuodenvaihteeseen mennessä niin, että ihan jokainen uracoachaamista kaipaavan saa siitä uuden alun urakehitykselleen. 🌟

Kokosin sinulle lopuksi Rohkean unelmoijan vinkkilistan (PDF),jonka voit ladata Ladattavat-sivulla itsellesi. Vinkkilistan avulla unelman saavuttaminen on lähempänä kuin arvaatkaan!