Cart 0
 

Tunnista huippuosaamisesi ja löydä unelmiesi ura -
näytän miten onnistut!

Etusivu.jpg
 
 
Suvi Wulff - Suvi Wulff Coaching.jpg

Hauska nähdä sinut täällä!

Nimeni on Suvi. Olen FM, uracoach, positiivisen psykologian harjoittaja, markkinoinnin moniammattilainen ja ennen kaikkea ikuinen idealisti.

Olen täällä sinua varten. Haluan näyttää sinulle, mitkä ovat sinun huippuvahvuutesi ja mitä sinun oikeastaan kuuluisi tehdä, jotta ne loistaisivat kirkkaimmin. Iso tavoitteeni on tehdä suomalaisista työurista pidempiä ja parempia tuomalla oman osaamisen ja potentiaalin tunnistaminen sen keskiöön.

Tämä sivu on täynnä ideoita ja käytännöllisiä vinkkejä siitä, miten sinä löydät unelmiesi uran, miten teet työstäsi entistä mielekkäämpää ja miten johdat itsesi menestykseen. Olen etuoikeutettu, että saan aloittaa yhden elämäsi tärkeimmistä matkoista yhdessä kanssasi kohti kukoistavaa työuraa!

#kohtikukoistusta✨

 

Näin tunnistat huippuvahvuutesi ja löydät unelmiesi uran:

1) Tunnista, missä olet huippuhyvä

Omien vahvuuksien tunnistaminen on oman unelmien urapolun suunnittelun kivijalka. Kun tiedät, missä olet huippuhyvä, voit antaa osaamisesi loistaa! Samalla luot itsellesi loistavat mahdollisuudet suunnitella juuri itsellesi sopiva unelmiesi urapolku. Maksuttomat harjoitukseni auttavat sinua huippuvahvuuksiesi ja osaamistesi tunnistamisessa.

2) Suunnittele unelmiesi urapolku

Unelmien urapolun suunnitteleminen on intensiivinen matka itseen. Se alkaa omien vahvuuksien ja osaamisten listaamisella, jonka jälkeen luot itsellesi merkityksellisen kokonaiskuvan siitä, miltä unelmaurasi ja elämäsi ylipäätään voisi parhaimmillaan näyttää. Oman urapolkusi suunnittelussa sinua auttaa verkkokurssini, joka lanseerataan keväällä 2019.

3) Palkkaa uracoach avuksi!

Uracoachaus on juuri sinun tarpeihisi räätälöity kokonaisuus, jonka avulla selätät työuupumuksen, tunnistat piilevän potentiaalisi ja löydät unelmiesi uran, jossa pääset kukoistamaan. Uracoachauksen päättyessä tiedät, mitä osaat, mitä haluat, miten kerrot siitä muille ja mitkä ovat konkreettiset seuraavat steppisi kohti kukoistavaa ja merkityksellistä työuraa.

 

“Suvin seurassa on turvallista työstää itselle vähän kipeitäkin työpolkuun, vahvuuksiin ja osaamiseen liittyviä solmukohtia.”

- Elina Koskipahta, uracoachattava 2018

P1010283.jpg
 

Uusimmat vinkit ja ideat blogissani

@suviwulffcoaching Instagramissa