Henkilökohtainen uracoachaus

Henkilökohtainen uracoachaus auttaa sinua tunnistamaan, missä olet huippuhyvä ja löytämään juuri sinulle täydellisen työn. Uracoachauksen päättyessä tiedät tarkalleen, mitä osaat, mitä haluat, miten kerrot siitä muille ja mitkä ovat konkreettiset seuraavat steppisi kohti kukoistavaa ja merkityksellistä työuraa.

Huom! Olen erikoistunut markkinoinnin, viestinnän, visuaalisen suunnittelun, myynnin ja asiakaspalvelun aloilla toimivien sekä rakennetun ympäristön ammattilaisten coachaamiseen.

Kenelle uracoachaus sopii?

Uracoachaus sopii kenelle tahansa omaan työhön tai uraan liittyvien ongelmien kanssa painivalle. Saat minulta erityisesti apua silloin, kun pohdit:

  • minkälainen työ sopisi minulle parhaiten?

  • mitkä ovat huippuvahvuuksiani ja miten sanoitan osaamiseni?

  • miten saan kaiken potentiaalin itsestäni ulos?

  • miten tuon generalistina osaamiseni parhaiten esille?

  • miten vahvistan heikkoa ammatillista itsetuntoani?

  • miten selätän työuupumuksen?

  • miten uskallan lähteä tavoittelemaan unelmieni uraa?

  • miten teen vaikuttavan ja erottuvan CV:n, työhakemuksen ja Linkedin-profiilin? Entä miten valmistaudun työhaastatteluun?

Mitä uracoachaus on?

Uracoachauksen tavoitteena on auttaa sinua etenemään urallasi ja menestymään ja viihtymään työssäsi paremmin. Se tarjoaa sinulle tukea, oivalluksia ja työkaluja, joiden avulla sinun on helpompi käsitellä työhösi tai työyhteisöösi liittyviä ongelmakohtia ja löytää niihin ratkaisut. Fokus on aina sinussa ja sinun tilanteessasi ja tarpeissasi.

Uracoachaus on myös aina tavoitteellista. Tavoitteet määritellään ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa, joka on aina maksuton. Tavoitteet voivat olla esimerkiksi sinulle sopivan työn löytämistä, omien vahvuuksien tunnistamista, hukassa olevan ammatillisen itsetunnon vahvistamista, unelmien urapolun suunnittelua tai vaikkapa työnhakuun valmistautumista. Ihan mitä itse haluat!

Miten ja missä uracoachaus tapahtuu?

Tapaan kehityshaluiset ja innokkaat uracoachattavani verkon välitysellä. Yhteistyömme kestää yleensä 3 kuukautta ja sisältää kuukausittain 2 tunnin mittaisen kasvokkaisen Skype- tai Zoom-tapaamisen. Tämän lisäksi käytössäsi on koko coachauksen ajan sähköpostitukeni tarjoamaan sinulle apua, näkökulmia ja innostusta matkallasi kohti kukoistavampaa työelämää ja unelmiesi uraa. Tapaamisten välissä saat erilaisia harjoituksia kotitehtäväksi.

Saavutat parhaan lopputuloksen, kun pystyt sitoutumaan coachaukseen 100%:sesti, olet aidosti läsnä ja teet annetut tehtävät ajallaan.

Uracoachauksen hinnoittelu

  • Kun maksat itse, hinta 189€, sis. alv / à 2h (suositus väh. 3 x à 2h mittaista tapaamista parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, hinta yht. 567€, sis. alv)

  • Kun työnantajasi maksaa, hinta 239€ + alv / à 2h (suositus väh. 4 x à 2h mittaista tapaamista, hinta yht. 956€ + alv)

Kokeile 45 minuutin maksutonta sparrausta ilman sitoumuksia

Heräsikö kiinnostuksesi uracoachauksesta kanssani? Haluisitko kuulla tarkemmin, miten voisin auttaa juuri sinua eteenpäin urallasi? Tarjoan jokaiselle coachattavalleni 45 MIINUTIN MITTAISEN MAKSUTTOMAN SPARRAUSAJAN kanssani. Varaa aika tapaamiseen, niin siivitetään urasi yhdessä uuteen lentoon.

UUDISTAN PALVELUITANI JA OTAN UUSIA URACOACHATTAVIA VASTAAN SYYSKUUSSA 2019.

Uracoachaus - Suvi Wulff Coaching.jpg

UUDISTAN PALVELUITANI JA OTAN UUSIA URACOACHATTAVIA VASTAAN SYYSKUUSSA 2019.

Varaa tästä aika maksuttomaan sparraukseen (1h):

Nimi *
Nimi

Yksi vajaan parin tunnin istunto Suvin kanssa räjäytti tajuntani. Melkein koko suhtautumiseni elämään ja vähintäänkin työelämään muuttui. Tajusin, että mä olen hyvä.
— Hanna Inkinen

Suvin avulla sain ihan hirveästi uskoa itseeni. Enää en häpeile omia töitäni, vaan oon ylpeä siitä, miten olen kehittynyt. Samalla annan itselleni luvan olla vielä “kesken”.
— Kristiina Niskanen

Mietitkö vielä?
Näin uracoachattavani eli Team Timantit💎 kertovat yhteistyöstä kanssani:

Suvin seurassa on turvallista työstää itselle vähän kipeitäkin työpolkuun, vahvuuksiin ja osaamiseen liittyviä solmukohtia.
— Elina Koskipahta
Suvi auttoi tunnistamaan omia vahvuuksia ja millaiseen työhön ne sopivat, jotta rooli on mielekäs yhdistelmä kokemusta ja uuden oppimista.
— Uracoachattava
Suvi luo innostuneen ja positiivisen ilmapiirin, joka on samalla tosi turvallinen. Suvi kuuntelee aina.
— Kristiina Niskanen
Suvilta sain työkaluja jutella esimieheni kanssa ja mahdollisesti joskus hakea jotain muuta työtä. Työkaluja, joiden avulla kurkottaa korkeammalle.
— Hanna Inkinen
 
 
 

Varaa aika maksuttomaan 1h mittaiseen sparraukseen Suvin kanssa

Nimi *
Nimi