Ladattavat

Tältä sivulta löydät paljon hyödyllisiä materiaaleja ja harjoituksia oman osaamisesi kartoittamisen, ammatillisen identiteetin vahvistamisen, työssä jaksamisen ja työnhaun tueksi. Tämä sivu on erityisen kiva juuri nyt, sillä KAIKKI MATERIAALIT ovat käytössäsi TÄYSIN MAKSUTTA. Huomaa, että kun lataat maksuttoman PDF:n, tuote siirtyy ostoskoriin. Jätä kassalla luottokortti-kohta tyhjäksi, niin saat PDF:n suoraan sähköpostiisi.

 
Tunnista huippuvahvuutesi
0.00

Omien huippuvahvuuksien tunnistaminen on aivan avainasemassa, kun tavoittelet unelmiesi uraa. Vahvuutesi viitoittavat tietä tasapainoiseen ja onnelliseen (työ)elämään, ja sinun kannattaakin keskittyä niihin niin jokapäiväisessä arjessasi kuin työnhakuprosessissa.

Lataa PDF
Piirrä oma Osaamiskartta
0.00

Huippuvahvuuksien tunnistamisen ja tiedostamisen lisäksi on tärkeää hahmottaa, mistä kaikesta oma osaaminen koostuu. Tähän uracoachauksessa paljon käytetty Osaamiskartta on loistava työkalu.

Lataa PDF
Rohkean unelmoijan vinkkilista
0.00

Unelmat ovat elämän suola. Tämän harjoituksen avulla visioit elävästi villeimmätkin unelmasi ja teet pitävän suunnitelman niiden toteuttamiseksi.

Lataa PDF

Eksyitkö urapolulta?
Ei hätää, autan sinua oikein mielelläni:

Vaikka olisimme kuinka päättäväisiä tahansa, jokainen meistä eksyy joskus. Silloin auttava käsi on tarpeen. Olen täällä sinua varten.

Uracoachauspalveluideni avulla autan sinua tunnistamaan vahvuutesi ja kartoittamaan kanssasi, mistä olet ihan oikeasti kiinnostunut, jotta Sinä voit suunnitella itsellesi mieleisen urapolun ja menestyä työssäsi.


@suviwulffcoaching Instagramissa: