Uracoachauspalveluni sinulle

 

1) Uracoachaus - löydä unelmiesi ura

Henkilökohtaisen uracoachauksen tavoitteena on auttaa sinua menestymään työssäsi paremmin ja tunnistaa, minkälaiset työtehtävät sopivat sinulle parhaiten.

Uracoachauksessa voimme esim. asettaa urallesi pitkäntähtäimen tavoitteet, tunnistaa ja nimetä huippuvahvuutesi, vahvistaa hukassa olevaa itseluottamustasi, pohtia minkälainen työ sopii sinulle parhaiten, tehdä toimintasuunnitelma unelmiesi uran saavuttamiseksi tai vaikkapa viilata CV kuntoon. Ihan mitä itse haluat! Lupaan, että uracoachauksen päättyessä tiedät tarkalleen, mitä osaat, mitä haluat ja mitä teet seuraavaksi.

Olen erikoistunut markkinoinnin, viestinnän, visuaalisen suunnittelun, myynnin ja asiakaspalvelun aloilla toimivien sekä rakennetun ympäristön ammattilaisten coachaamiseen.


2) Paniikkipuhelu! - varma pika-apu puhelincoachauksella

Uracoachauksen ei tarvitse aina tarkoittaa usean tapaamisen mittaista coachausprosessia. Nopeasta pika-avusta voi olla yhtä iso hyöty. Tunnin mittainen puhelincoachaus auttaa sinua eteenpäin, kun olet jumissa esimerkiksi työnhaun kanssa, menossa tärkeään työhaastatteluun, johon kaipaat sparrausapua tai haluat muuten vaan keskustella jostakin työhön liittyvästä asiasta. Puhelun jälkeen tiedät tarkalleen, mitä sinun pitää seuraavaksi tehdä.


3) Maksuttomat työkalut käytössäsi

Joko tiedät, missä olet ihan huippuhyvä? Omien vahvuuksien ja osaamisten tunnistaminen on oman unelmien urapolun ja työssä menestymisen lähtökohta. Siksi kokosin vinon pinon hauskoja ja superhyödyllisiä harjoituksia, joilla selvität huippuvahvuutesi vaikka saman tien. Ja mikä parasta, suurin osa harjoituksista on käytössäsi täysin maksutta!


esittely_2_1000x1000.jpg

4) Suvi puhujaksi, kouluttajaksi tai workshopin vetäjäksi

Panostaminen organisaatiosi tärkeimpään voimavaraan, ihmisiin ja heidän osaamiseensa kannattaa. Liiketoimintaympäristön monimutkaistuessa coachaamisen kulttuurin merkitys kasvaa vauhdilla. Työntekijöiltä vaaditaan entistä monialaisempaa osaamista ja kyvykkyyttä oman työnsä johtamiseen. Tähän coachaaminen tarjoaa parhaat työkalut.

Suvi Wulff Coaching Business -palvelut auttavat yritystäsi, yhdistystäsi tai organisaatiotasi panostamaan henkilöstösi tulevaisuuteen. Palveluideni avulla edistät oppimisen ja kehittämisen kulttuuria organisaatiossasi ja sitoutat ja motivoit henkilöstöäsi. Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopiva valmennus, workshop, työpaja tai motivaatiopuheenvuoro!


 

Heräsikö palveluistani jotain kysyttävää?

Laita minulle viestiä alla olevalla lomakkeella niin vastaan kysymyksiisi.

 
 
Nimi *
Nimi
 

Uracoachausta käsittelevät juttuni blogissa