Cart 0
 
 

Moi, olen Suvi

 
 
Suvi Wulff - Suvi Wulff Coaching.jpg

Ihana nähdä sinut täällä!

Nimeni on Suvi Wulff. Olen rehellisyyttä arvostava iloinen ja aktiivinen tyyppi. Innostun helposti uusista asioista ja tällä hetkellä suurin kiinnostukseni kohde on onnellinen ja tasapainoinen (työ)elämä.

Näin ei kuitenkaan ole aina ollut.

Koko työurani alun, kaikkiaan 7 vuoden ajan, kärsin työhön liittyvästä ahdistuksesta, stressistä ja huonosta itsetunnosta.

Loppusyksystä 2016 olin jälleen tilanteessa, jossa tunsin, kuinka ensimmäisen kerran jo 26-vuotiaana vastavalmistuneena sairastettu työuupumus alkoi taas nostaa päätään.

Edellisestä kerrasta poiketen päätin, että nyt saa riittää. En aikonut alistua enää samoille ahdistaville tuntemuksille ja suoranaisille hermoromahduksille. En myöskään tahtonut lähipiirini kärsivän yhtään enempää.

 
 

Uracoachaus muutti minun ja coachattavieni elämän - haluaisitko olla osa meitä?

Uracoachaus yhdessä positiivisen psykologian kanssa mullisti elämäni. Sen avulla selätin työuupumuksen ja sain ammatillisen itsetuntoni takaisin. Samalla laadin itselleni kauan kaipaamani selkeän urasuunnitelman.

Matkan varrella ymmärsin myös, että juuri uracoachaus on tehokkain tapa auttaa muita vastaavassa tilanteessa olevia. Siksi aloitin kesällä 2018 coachaamaan pro bonona 15 talenttia uuteen kukoistukseen.

Osa coachattavistani löysi tapaamistemme aikana unelmauransa, osa kadoksissa olleen itseluottamuksensa ja ihan jokainen omat huippuvahvuutensa. Näitä kasvutarinoita on ollut mitä upeinta seurata coachattavieni rinnalla.

Suvi Wulff - Suvi Wulff Coachingjpg
 
 

 
 
Suvi, sun avulla sain ihan hirveästi uskoa itseeni. Enää en häpeile omia töitäni, vaan oon ylpeä siitä, miten olen kehittynyt. Samalla annan itselleni luvan olla vielä “kesken”.
— Kristiina Niskanen
 
 

 
 

“Take more chances, Dance more dances!”

Okei, ehkä huomasitkin, että tykkään ihan hirveästi tehdä töitä. Heh! Mutta on minulla muutakin elämää. Kun en hoida päivätyötäni, coachaa muita tai opiskele, RAKASTAN

  • hengailla kotona

  • kokata terveellistä ruokaa perheelle ja ystäville

  • harrastaa kaikenlaista liikuntaa (punttista ja pilatesta nyt viimeaikoina)

  • pitää me-partyja eli tanssia yksin kotona yökkäreissä

  • hoitaa kukkasia ja kotia

  • katsoa Youtube-videoita (salainen paheeni)

  • koukuttua hyvistä sarjoista ja

  • seikkailla mielenkiintoisissa matkakohteissa.

Arkeni ihanuudet jaan kanssasi somessa:

P10100972.jpg
 
 

Voisinko auttaa sinua jotenkin? Ota rohkeasti yhteyttä suvi.wulff@gmail.com